Erfgoedwinkel handleiding

Verkoop van een gedeelte van het patrimonium van 1C/1Gr

De Vriendenkring van Officieren Carabiniers-Grenadiers en het Bataljon Carabiniers-Grenadiers beheren reeds jarenlang een aanzienlijk patrimonium van gebruiksvoorwerpen afkomstig van de  officersmesses van  de Carabiniers en van de Grenadiers.
Een groot deel van die gebruiksvoorwerpen wordt niet gebruikt en zal nooit meer gebruikt worden door de officieren van de Carabiniers-Grenadiers. 
Om de bewaarlast voor het Bataljon te verminderen, werd besloten om bepaalde voorwerpen als souvenir  te koop aan te bieden aan de geïnteresseerden in het Bataljon en in de verenigingen van het Bataljon (de Vriendenkring van Officieren Carabiniers-Grenadiers, de Nationale Vriendenkring van Carabiniers-Grenadiers en de Nationale Verbroedering van de Grenadiers). 
De lijst van te verkopen voorwerpen werd samengesteld door het Bataljon. De opbrengst van de verkoop zal worden gebruikt voor het verbeteren van het beheer van de waardevolle stukken van patrimonium.
Praktisch :
De verkoop start op 01 oktober en loopt tot 31 december 2021.
Vanaf 01 oktober zal de informatie voor de verkoop beschikbaar zijn op de website van de Vriendenkring Officieren op volgend internetadres :  https://www.kvoaro-carabiniersgrenadiers.be
Op de homepage van de website  zal u alle praktische informatie vinden onder de knop “erfgoedwinkel” die toegang geeft tot de volgende pagina’s:
“erfgoedwinkel handleiding”,
“erfgoedwinkel aanbod en prijzen”,
“erfgoedwinkel foto’s.”
De verkoop verloopt via bestelling en bevestiging van de bestelling, betaling en afhaling of verzending van de aangekosche stukken. De verkoop wordt gecoördineerd door Jacques Naert.
Voor de bestelling : geïnteresseerden kunnen
ofwel hun keuze maken en een bestelling plaatsen op basis van de informatie op de website,
 
In beide gevallen moet de bestelling geplaatst worden , ofwel per e-mail ofwel met de post aan Jacques Naert(zie verder). Na ontvangst van de bestelling zal Jacques Naert u contacteren om de bestelling te bevestigen en de afspraken te maken voor de betaling en de afhaling of verzending.
Voor de betaling : het versculdigd bedrag moet overgeschreven worden op de rekening van de Vriendenkring Officieren Carabiniers-Grenadiers dat vermeld is in de “erfgoedwinkel handleiding”.
Voor de afhaling of verzending van de aangekochte stukken : de kopers kunnen ofwel hun aankoop afhalen in het Bataljon, ofwel hun aankoop laten opsturen met de post. Voor de verzending worden de verzendingskosten in rekening gebracht. De afspraken voor de afhaling of de verzending per post worden door Jacques Naert gemaakt met de koper.
Voor  verdeuidelijking, bestelling en afspraken : contacteer Jacques Naert
ofwel per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ofwel  per gewone post aan Jacques Naert, Felix Daelslaan 80, 3200 Aarschot.
 
Veel succes met uw queeste naar unieke stukken van de Carabiniers en Grenadiers!

Copyright © 2019. All Rights Reserved.